MANİSA / AKHİSAR - Beyoba İhsan Ünlü Ortaokulu

Ekm

OKULUMUZ KIZ DART TAKIMIMIZI VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİ İLÇEMİZDE DÜZENLELEN CUMHURİYET KUPASI TURNUVASINDA 2.OLARAK GÖSTERDİKLERİ BAŞARIDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Ekm

Tüm öğrencilemize başarılar dileriz.

Ekm

Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımız Afet risklerinin azaltılması konusunda bilinçlendirilmiş, farkındalık ve bilgi düzeyleri artırılmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tüm eğitim camiasına hayırlı olsun.

May

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinin ilçemizde yapılan Kahoot İngilizce Bilgi Yarışması'nda göstermiş olduğu başarıdan dolayı İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Fevzi YÜKSEL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut YAĞMURLU, Manisa Her Yerde İngilizce Projesi İl Koordinatörleri Asuman MARAŞLI ve Ezel BALLI okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi tebrik ettiler ve ödüllendirdiler. Okulumuz adına bizi onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan Dart Turnuvasında okulumuz yıldız kızlar dart takımı ilçe şampiyonu oldu. Emekleri için okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet AYDIN''a teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Kendin Yap Gezici Mucit Atölyesi ile öğrencilerimiz hem öğrendi hem eğlendi.

Mrt

7 Nisan 2019 Pazar günü düzenleyeceğimiz pilav günümüze siz değerli velilerimizi ve Beyoba halkını bekleriz.

Program:   * Tavuklu nohutlu pilav, tulumba tatlısı ve ayran dağıtımı

* Sürpriz çekiliş etkinliği