MANİSA / AKHİSAR - Beyoba İhsan Ünlü Ortaokulu

May

Beyoba İhsan Ünlü İlkokulu ve Ortaokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

İlçemiz 7. sınıf öğrencileri arasında yapılan Şehrim Benim Bilgi Yarışmasına katılım sağladık.

Şbt

Beyoba İhsan Ünlü Ortaokulu binasında yapılmakta olan güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

Şehrim Benim Evim Yarışmasında  okulumuzu temsil edecek asil ve yedek yarışmacılar sınıf yarışması sonucunda belirlendi.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet ÇETİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM okulumuzu ziyaret etti. Devam eden güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimizle sohbet ettiler.Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM, İnşaat ve Emlak Şubesinden Sorumlu Şube Müdürümüz Zeki ATİK ile birlikte okulumuzda devam eden güçlendirme çalışmalarını yerinde incelediler.Aynı zmanda okulumuz idaresi ve öğretmenleriyle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgi aldılar , görüş ve önerileri dinlediler. Kendilerine nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan " Okulumda Sağlıklı Besleniyorum " programının alt başlığı olan " Fiziksel Aktivite " programı kapsamında her hafta egzersiz yapıyoruz. Öğrencilerimizi hareketli yaşama teşvik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Manisa' da ilk defa düzenlenen Kahoot İngilizce Bilgi Yarışmasına katıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Beyoba İhsan Ünlü İlkokulu ve Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını Beyoba halkıyla birlikte coşkuyla kutladık.

Ekm

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

DAHA BAŞARILI BİR ÖĞRENİM HAYATI İÇİN YENİLKLERLE BERABER BİZDE GELİŞMNELİYİZ.......